Beauty iphone-reparatie

Published on december 17th, 2016

0

Redken Droogshampoo

Redken heeft een uitgebreide lijn professionele haarverzorgingsproducten die je als niet professionele haarverzorger ook heel goed kunt gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is de droogshampoo van Redken. Is je haar eigenlijk aan een wasbeurt toe maar heb je daar niet de tijd voor of heb je er gewoon geen zin in om de tijd te nemen om je haar te laten drogen of weer the föhnen, dan is droogshampoo een ideale oplossing. Het is dan wel belangrijk dat je echt een goede droogshampoo kiest die er voor zorgt dat je haar er na de behandeling er op zijn mooist uitziet. Redken droogshampoo is zo’n kwaliteitsproduct, waarmee  in korte tijd je haar er weer fris uit kan laten zien.

 

Meer volume met Redken Droogshampoo

Je kunt Redken droogshampoo ook gebruiken om je haar meer volume te geven. Na behandeling heeft je haar tot wel twee keer meer volume en dat volume blijft, ook de volgende dag. Redken noemt dat Pillow Proof Two Days Extender. Je kunt dus met een snelle en eenvoudige behandeling je haar er voor een aantal dagen voller en mooier uit laten zien. Dat volume verdwijnt niet omdat je ’s nachts met je haar op je kussen ligt. Je borstelt je haar ’s ochtends en het je hebt nog steeds een kapsel met een mooi volume.  Redken droogshampoo houdt je model twee dagen mooi.

 

Hoe te gebruiken?

De behandeling zelf is heel erg eenvoudig. Je schudt eerst de bus met droogshampoo goed door. Vervolgens spuit je de droogshampoo gelijkmatig over je haar en haal je een borstel door je haar zodat er op plekken niet teveel droogshampoo achterblijft en de droogshampoo gelijkmatig verdeeld is. Dan is je haar klaar om in model geföhnd te worden. Je haar zal zeker twee dagen blijven zitten.  Je merkt bij het gebruik direct dat Redken droogshampoo een professioneel product is. Het werkt makkelijk en snel en zorgt ervoor dat, anders dan bij de goedkopere alternatieven, het ook doet wat het belooft. Je ziet het na gebruik niet zitten en er zit ook geen vervelende geur aan. Verder is het veilig in gebruik, professionele haarverzorgers willen immers niet met schadelijke en gevaarlijke middelen werken.

 

Verkrijgbaarheid

De professionele Redken producten zijn verkrijgbaar bij de betere hairstyle webwinkels, zoals bijvoorbeeld www.myhair.nl.  Heb je de behoefte om snel je haar te wassen en er zeker van te zijn dat je model lang blijft zitten dan is Redken droogshampoo het product voor jou. Bestel het,  probeer het en ontdek de kwaliteit van professionele haarverzorgings producten.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑