Bedrijven Schermafbeelding 2017-02-20 om 14.34.55

Published on december 20th, 2016

0

Betalingsverkeer Online

Digitaal betalen is relatief nieuw en nog volop in ontwikkeling. Er komen nog steeds manieren bij en iedere manier heeft weer zijn eigen details. Bovenal moet je met je website voldoen aan beveiligingsvoorwaarden voordat je een klant tot betaling kan laten overgaan. Om je dit proces uit handen te nemen, is Buckaroo je ideale partner. Buckaroo is een leverancier van betaaloplossingen en heeft alle expertise, beveiligingscertificaten en know how van betalingsmethoden al in huis. Dit scheelt je tijd, zorgen en geld.

Betaal Veiligheid
Voor zowel nationaal- als internationaal betalingsverkeer verzorgt Buckaroo complete betaal veiligheid voor de klant én de webondernemer. Dit niet alleen met de bekende creditcard organisaties, maar ook met nieuwere vormen van (inter)nationaal betalen zoals PayPal, Prepaid cards en Master Wallet. Daarbij werken ze met bekende methoden in het land van de betaler zoals in Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, België en Frankrijk. Bij de klant ontstaat door de herkenbaarheid van het betaalsysteem een vertrouwd, veilig gevoel. Ook per continent hebben zij de populaire betaalopties als keuze. Visa Electron is een card gelinkt aan een bankrekening en veel gebruikt in het Midden Oosten, Afrika, Latijns Amerika en Azië en de Pacific. Sepa is gespecialiseerd in Europese betalingen en voor Noord Amerika zijn er Visa, American Express en Mastercard. In Nederland is Ideal het meest gebruikte betaalsysteem waar zij natuurlijk in voorzien.

Buiten deze methoden kunnen klanten ook achteraf betalen via Afterpay, Achteraf en voor de Europese markt Klarna, alle drie met een 100% betalingsgarantie voor de webondernemer.

Alternatieve betalingen
Als alternatief voor valuta, is er de betaling via een cadeaukaart, voucher of het puntenspaarsysteem. Cadeaukaarten beslaan een groot deel van het betalingsverkeer en het is het zeker waard dit op je webwinkel aan te bieden. Daarnaast kun je ook je eigen cadeaukaart maken of vouchers uitgeven. Samenwerken met Ippies is ook een goede manier van klantenbinding. Bij iedere aankoop bij verschillende webwinkels krijgt een klant credits die hij kan sparen en weer uitgeven bij deze winkels. Ippies betaalt jou uit in euro’s.

Tablet of telefoon
Al onze betaalmethoden zijn voor je klanten te zien op beveiligde responsive pagina’s. Dit wil zeggen dat de betaalpagina zich aanpast aan de grootte van het scherm en daardoor overzichtelijk en hanteerbaar blijft. Betaling op een telefoon of tablet wordt daarom aantrekkelijk. Zo kan een klant op ieder moment van de dag een aankoop doen, dit is belangrijk, omdat uitstel vaak afstel is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑