Bedrijven Schermafbeelding 2016-07-13 om 09.36.16

Published on juli 13th, 2016

0

Gietvloeren voor bedrijven

Van plan wellicht een gietvloer te laten leggen in uw bedrijf? Dit is niet geheel verrassend, gezien gietvloeren de laatste jaren sterk in opkomst zijn in Nederland en omstreken. Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van een duurzame en onderhoudsarme gietvloer. Om u alvast inzicht te geven in de voordelen van een gietvloer noemen we in dit artikel alvast wat eigenschappen, types, toepassingen en voordelen op. De prijzen kunnen namelijk behoorlijk uiteenlopen afhankelijk van het type gietvloer. Zo heb je bijvoorbeeld gietvloeren op basis van epoxy, polyurethaan en biopolymeer.

De meeste mensen die voor een gietvloer willen graag een duurzame vloer die zowel vuil en vocht bestendig is en die makkelijk in onderhoud is. Zo kan en gietvloer u op de langere termijn veel geld besparen als het gaat om onderhoud- en schoonmaakkosten. Maar wie kan het beste zo’n vloer aanbrengen?> Het is niet aan te raden zelf een gietvloer in te legger. Laat dit dan ook doen door een specialist doen. Die zal u waarschijnlijk eerst informeren over uw specifieke situatie en daarop vakkundig advies geven. Zodra alle partijen het eens zijn, kunnen de werkzaamheden beginnen. Het inleggen van een modieuze en tijdloze gietvloer duur meestal helemaal niet zo lang. 

Waarom voor een gietvloer in uw bedrijf kiezen?

 

 • Veel kleurmogelijkheden
 • Verrassend duurzaam en verkleurt bijna niet
 • Erg onderhoudsarm
 • Mooi strak en makkelijk om schoon te maken
 • Modieus en tijdloos
 • Veilig en hygiënisch
 • Vaak geschikt voor zware belasting
 • Slijtvast en vloeistofdicht
 • Voldoet vaak aan verschillende keurmerken
  1. Waar moet ik beginnen als bedrijf om een gietvloer te krijgen?


De laatste jaren hebben verschillende bedrijven in Nederland veel vakkundige kennis opgedaan over gietvloeren. Sommige bedrijven kunnen u zelfs begeleiden van het eerste gesprek tot aan de voltooiing. Gedurende het gehele proces zullen ze uw bijstaan en letten hierbij niet alleen op de praktische en technische aspecten maar houden ook rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Ook kijken ze aan welke voorkeuren en eventuele wetgeving ervan toepassing zijn op de vloeren in uw werkbranche. Hierdoor zal u gietvloer bijna gegarandeerd strak, veerkrachtig en duurzaam zijn. Waarom dus nog twijfelen? Ga daarin voor die gietvloer in uw bedrijf en bespaar uzelf die lange schoonmaaktijden, kosten en frustratie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑