blogs Schermafbeelding 2016-05-03 om 10.52.52

Published on mei 3rd, 2016

0

Go Tinder: hoe vergroot je de kans op succes op een dating app?

Een dating app is een grote vijver met vissen waarvan je er maar één hoeft te vangen. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Het aanbod van singles is groot maar je hebt ook veel concurrentie. Hoe meer concurrentie je hebt, hoe moeilijker het is om een date te regelen. Apps zoals Tinder hebben miljoenen gebruikers. Gebruik de tips om succes te hebben op dit soort apps. Vooral vrouwen ontvangen enorm veel berichten waardoor je er echt bovenuit moet steken om succes te hebben. Er zijn echter manieren om het succes op een dating app zoals Tinder te verhogen.

Waar ben je naar op zoek?

Online dating start met bedenken wat je wil en zoekt in een toekomstige partner. Wanneer onduidelijk is wat je zoekt dan kun je het ook niet vinden. Dat spreekt voor zich. Weet van tevoren wat je graag ziet in de ander en wat je absoluut niet wilt zien. Dit maakt de kans op succes vele malen groter.. Welke eigenschappen zoek ik naar en wat vind ik belangrijk? Dit zijn vragen die beantwoord moeten zijn als je succes wilt hebben.

Succesvolle gesprekken

Sommige gespreksthema’s zijn niet fatsoenlijk om het over te hebben op een dating app. Dit verkleint de kans op succes aanzienlijk als je deze thema’s aanhaalt in een gesprek. Een voorbeeld van een gespreksonderwerp dat niet geliefd is door singles is hoe iemand in bed is. Het is te persoonlijk en het is geen gespreksonderwerp dat goed valt bij vrouwen. Een zelfde soort gespreksonderwerp waar je zeker niet teveel over moet praten is de ex en voorgaande relatie. Het is niet beleefd om daarover te praten en het wordt vaak gezien als ongepast. Het geeft de ander al snel het beeld dat je nog niet over de vorige relatie heen bent. Dit is een waarschuwingssignaal voor veel singles. Als je meer succes wilt hebben met berichten versturen op een dating app dan heb je het niet over deze onderwerpen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑