Cultuur noorwegen

Published on maart 27th, 2017

0

Groepsreis Noorwegen

Noorwegen, het land van fjorden en ruige bergen, van de poolcirkel en de vele bekende plaatjes van de immense nationale parken. Een ideale reisbestemming voor avonturiers, voor mensen die gek zijn op natuur en voor mensen die echt van natuur willen genieten.

Noorwegen leent zich uitstekend voor een groepsvakantie. Door de uitgestrektheid van het landschap is het gezelschap van een groep mensen die ook allemaal dezelfde reis maken absoluut een toevoeging voor je vakantiegevoel.

Een groepsreis Noorwegen staat garant voor extreem veel natuurschoon, mooie wandeltochten en prachtige uitzichten op de meest bijzondere plekjes. Een reis om nog jaren aan terug te denken en met heel veel plezier te beleven. Omdat je Noorwegen eigenlijk niet in een weekje kunt zien duurt deze rondreis 15 dagen. Je vliegt comfortabel naar Oslo, waarna je opgehaald word door onze 9-persoons busjes.

Zweden en Noorwegen? Groepsreis met twee landen in 1 reis!

Behalve Noorwegen is ook Zweden een land dat de moeite van het bezoeken zeker waard is. Zweden is een stuk goedkoper dan Noorwegen, waardoor je sommige activiteiten een stuk goedkoper kunt uitvoeren, maar je zult ook merken dat het landschap van Zweden een ideale manier is om tot jezelf te komen en helemaal uitgerust aan het rondreis-gedeelte door Noorwegen te beginnen.

De eerste dagen gebruiken we dan ook om elkaar te leren kennen, maar ook om een aantal mooie activiteiten met elkaar te ondernemen. Hierdoor leer je elkaar als groep ook al een beetje kennen en zul je merken dat je tijdens het rondreis deel van de vakantie makkelijker met elkaar optrekt.

Op het programma staan onder meer een natuursafari, een tweedaagse kanotocht met overnachting op een eilandje en een mooie mountainbike-tocht door de Zweedse bossen. Een goed begin van je vakantie!

Noorwegen ontdekken

Het grootste gedeelte van deze groepsvakantie vindt plaats in het mooie Noorwegen. Zodra we Noorwegen in rijden zul je merken dat het landschap verandert. Hoe meer we naar de kust rijden, hoe groter de hoogteverschillen worden, met als natuurlijk hoogtepunt de indrukwekkende Noorse fjorden. Het is bijna niet voor te stellen hoe immens de Noorse fjorden zijn, maar na deze groepsreis heb je kennis met ze gemaakt.

In Noorwegen bezoeken we natuurlijk een paar toeristische hoogtepunten zoals de Trollstigen, een zigzaggende weg die bijna recht omhoog lijkt te gaan, maar bezoeken we ook bijvoorbeedl Andalsness, waar ’s zomers de grote cruiseschepen aanleggen in het fjord.

Behalve dingen zien kun je tijdens je vakantie met Simi nog een groot aantal activiteiten ondernemen. Een aanrader is de gletsjertocht over de meest bekende Gletsjer van Noorwegen, de Jostedalsbreen. Daarnaast maak je regelmatig wandeltochten, bijvoorbeeld door het bijzondere landschap van Rondane, maar ook door bijzondere berggebieden zoals Jotunheimen. Een enorm afwisselende groepsreis van 15 dagen! Je kampeert op de mooiste plekken en bezoekt de mooiste plekken van zowel Zweden als Noorwegen en we weten zeker dat je een onvergetelijke groepsreis zult maken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑