Gezondheid Schermafbeelding 2016-08-18 om 13.21.27

Published on augustus 18th, 2016

0

Hoe raak je gezond je gewicht kwijt?

Gewicht verliezen is niet eenvoudig. Het kost naast veel moeite enorm veel tijd en doorzettingsvermogen om te slagen. Met behulp van de honderden tips die je op het internet kunt vinden maak je een goede stap in de juiste richting. Zo is het belangrijk om te stoppen als je vol zit, behaal je meer succes als je het samen doet en moet je je tijd niet verdoen aan afslankpillen.

Stop als je vol zit
Hoe lekker het eten ook is, stop als je niet meer eten nodig hebt. Dat is niet altijd makkelijk als je op een gezellige barbecue bent terwijl al het lekkere vlees op je ligt te wachten. Als je op gewicht wilt blijven of af wilt vallen dan is het verstandig om het vlees te laten liggen. Met een volle maag is het niet meer nodig om nog meer te eten. De hersenen hebben signalen van de maag gekregen dat het vol zit. Wanneer je nog meer eet dan is de kans groot dat je het overbodige eten niet gebruikt voor energie. Het wordt dan opgeslagen als vet. Het is ook verstandig om niet te snel te eten. Wanneer je te snel eet dan krijgen de hersenen niet meteen de signalen van de maag door dat het vol zit. Het is dan mogelijk dat de maag al vol zit maar doordat je te snel eet dat je dat nog niet weet. Langzaam eten wordt daarom aangeraden zodat je op tijd doorkrijgt dat de maag vol is.

Doe het afvallen niet alleen
Afvallen is al moeilijk genoeg maar er zijn manieren om het wat makkelijker te maken. Iemand uitdagen kan handig zijn als je de extra motivatie nodig hebt. Je krijgt meer positieve prikkels als je een vriend of familielid uitnodigt voor een afvalstrijd. Door samen tegen de kilo’s te vechten heb je iemand waar je het afvallen mee kunt bespreken. Als het niet lekker gaat dan kun je samen overleggen waar het aan ligt en wat je moet doen om weer op het goede pad te komen. Het wordt dan ook minder makkelijk om het afvallen op te geven omdat er iemand is die op je rekent.

Afslankpillen
In advertenties is vaak te zien dat iemand een sixpack heeft ontwikkeld waarbij pillen de grootste invloed hebben gehad. Jammer genoeg komt dit waarschijnlijk niet door de pillen maar door een goed trainingsschema met een gezond eetpatroon. Er zijn geen pillen die het vet op de buik kunnen laten verdwijnen. Afslankpillen zijn niet effectief tegen het vet op de buik. Meestal gaat het om pillen met vochtafdrijvers waardoor wel gewicht verloren wordt maar vrijwel geen vet. Na het stoppen met de pillen komt het gewicht dan weer langzaam terug.

 

Bron: http://www.afvallenshakes.comGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑