Shops banner-eigenbedankje

Published on maart 22nd, 2017

0

Bedankjes in alle soorten en maten

Ben je op zoek naar een leuk geschenk dat je je gasten mee kunt geven als je gaat trouwen? Of dat je het bezoek kunt geven als ze op kraamvisite geweest zijn? Of zoek je een leuk bedankje voor je personeel dat je na afloop van bijvoorbeeld een personeelsuitje kunt meegeven als teken dat je erg blij met ze bent? Kies er dan voor om een persoonlijk bedankje te laten maken. Dit is niet alleen leuk om te geven maar zeker ook om te krijgen.

Bedankjes voor iedere gelegenheid

Een voorbeeld van een webwinkel waar je goed voor dit soort geschenken terecht kunt is Bedankjes.nl. Je vindt er bedankjes voor uiteenlopende gelegenheden. Je kunt hierbij denken aan een geboorte, bruiloft, communie, jubileum, maar ook luxe cadeaus die je kunt laten graveren en zo nog persoonlijker maakt.

Voorbeelden van luxe bedankjes

Voorbeelden van deze luxe bedankjes zijn onder andere glazen, paraplu’s, wijnsets of pennensets. Deze kun je allemaal laten graveren. Laat er een persoonlijke tekst of datum op zetten of de naam of het logo van je bedrijf. Als de ontvanger van het cadeau dit gebruikt of er naar kijkt denkt hij ook weer aan jouw bedrijf of aan de leuke dag waarop hij dit ontvangen heeft. En dat is zeker ook belangrijk om je mensen gemotiveerd te houden.

Maak het persoonlijk

Een cadeautje maak je extra persoonlijk door er een unieke tekst op te laten zetten. Bij een bruiloft kun je dan bijvoorbeeld de datum of jullie namen erop laten zetten, maar ook een foto erop afdrukken is natuurlijk altijd een leuk idee. Bedankjes kun je ook zelf maken. Hiervoor vind je ook alles wat je nodig hebt op internet. Een zelfgemaakt bedankje is origineel en weer eens wat anders. Mensen waarderen het beslist als je er zelf moeite voor gedaan hebt. Koop bijvoorbeeld een aantal leuke verpakkingen via een webshop en maak er zelf wat leuks van of doe er iets in dat jij leuk vindt. Voorzie de geschenken van een persoonlijk label en je bent klaar. Zo gepiept en enorm leuk om te krijgen omdat het uniek is.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑