Shops Schermafbeelding 2016-06-16 om 11.10.28

Published on juni 16th, 2016

0

Een nieuwe tuin: hoe gaan we dat voor elkaar krijgen?

Stel je voor: je hebt net een nieuw huis gekocht, maar de tuin is nog een grote zooi. Samen met je vriendin heb je besloten dat je daar dit jaar nou echt iets aan gaat doen: een paar mooie banken, een paar zonnestoelen misschien, en een terrasje waar je samen een wijntje kan drinken. Het enige wat daar nog aan ontbreekt, is een vijver, toch? Een vijver geeft een rustieke sfeer in de tuin, zodat je dadelijk in de zomer (met het mooie weer) lekker kunt genieten.

Het materiaal
Maar waar ga je al die tuinmaterialen vandaan halen? Daar kan de vijverspecialist je bij helpen. Deze winkels kun je in alle grote steden kan vinden, en ze hebben bovendien ook vaak een webshop. Hier hebben ze een uitgebreid assortiment, alleen al voor bijvoorbeeld de vijverfolie. Weet je niet wat vijverfolie is? Dat is het folie waarmee je de onderkant van je vijver bedekt, zodat het water niet weg kan stromen.

Online inkopen
Om vijverfolie te kopen, kun je het beste even online kijken. Vaak kun je het per vierkante meter aanschaffen, waardoor je precies kan kopen wat je nodig hebt. Het is ook zonde om al die dingen te moeten bewaren in je garage, toch? Het is meestal binnen een paar dagen al naar je opgestuurd, waardoor je meteen het weekend vrij kan houden om je vijver in te maken. Doe dat samen met een vriend of een vriendin, dat vergroot de lol. Naast vijverfolie kun je ook voor veel andere dingen bij dit soort bedrijven terecht, zoals voor pompen, of eventueel wat waterplanten.

De vijver van je dromen
Al met al geven deze bedrijven je de mogelijkheid om de vijver te maken waar jij altijd al van hebt gedroomd. Niet alleen zijn ze spotgoedkoop, maar ze hebben ook nog een goede dienstlevering, zodat jij zo snel mogelijk aan je vijver kan gaan werken. Dat moet je wel met meerdere mensen doen: een vijver in elkaar zetten kan je niet in je eentje. Het zou dus ook fijn zijn als dit soort bedrijven de mogelijkheid gaven om een paar monteurs naar je huis toe te sturen, zodat ze de vijver voor je in elkaar zouden kunnen zetten.

Een verbeter puntje
Maar goed, dat is een verbeterpuntje. Tot die tijd moet je vertrouwen op familieleden of misschien je partner. En als het lukt, heb je een mooie eigengemaakte vijver in je tuin. Dus als je erover na zit te denken om een vijver aan te gaan leggen, kies dus vooral een van de bedrijven die je op het internet kunt vinden. Niet alleen als je vijverfolie wil kopen kan je daarvoor terecht, maar ook voor allerlei andere handige items. Veel succes.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑