Shops Schermafbeelding 2016-04-28 om 09.43.45

Published on april 28th, 2016

0

Een tasje met jouw logo erop

Een tasje om je boodschappen mee te nemen. Dat is niet zo gek, toch? Elke supermarkt heeft zijn eigen tassen, met daarop het logo van het bedrijf. Geen flauwe plastic tasjes, maar grote winkeltassen waar je ontzettend veel spullen in kan stoppen. Maar veel horecaondernemers kiezen voor een andere route: die geven hun eten mee in een klein plastic tasje. Geen logo. Geen herkenning. Waarom?

Je eigen onderneming helpen

Eigenbedrukking.nl is een bedrukkingsbedrijf dat horecaondernemers helpt bij het verder verspreiden van hun logo. Want een logo, is dat juist niet het hart van je bedrijf? Waarom zou je daar als horecaonderneming geen gebruik van maken? Dit bedrijf kan plastic zakken bedrukken, om op die manier jouw logo op de straten zichtbaar te maken. Net zoals bijvoorbeeld de Jumbo en Albert Heijn dat doen met hun tassen. Als je iemand voorbij ziet lopen met een tas met jouw logo erop, is dat toch weer gratis reclame voor jouw onderneming. Iedere keer is er een mogelijkheid dat een nieuwe klant zich interesseert in jouw product, en jouw bedrijf verder kan groeien.

Leuke technieken
Eigenbedrukking.nl, en vele andere bedrijven die zich nu in deze sector gaan begeven, gebruiken leuke technieken om je horecaonderneming te laten floreren. Met een bedrukking van een tas, bijvoorbeeld, nemen de klanten een stukje van jouw onderneming mee naar huis. Als je ook een goede tas maakt, dan kan deze steeds hergebruikt worden, zodat jouw klanten jouw logo overal mee naar toe nemen. Het is een compleet andere manier om nieuwe klanten te bereiken. Je geeft toch altijd een tasje weg bij elke bestelling, toch? Dus waarom zorg je er dan niet voor dat er heel groot jouw logo op staat?


Frietzaak
Heb je een frietzaak? Dan is het een leuk idee om jouw logo op de wegwerptassen te drukken. Een leuk koffietentje? Nou, neem die koffie maar mee in dit kleine tasje. Of als je muffins verkoopt, bijvoorbeeld. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat voor elk leuk idee wel mogelijk is. Heb je zelf een leuk idee voor een bedrukking op een ander type product? Neem dan vooral contact met ze op, zodat ze jou verder kunnen helpen. Dit bedrijf heeft een paar designers in dienst die er alles aan doen om jouw idee werkelijkheid te maken.

Ecologisch verantwoord
Daarnaast zijn deze bedrijven ook ecologisch verantwoord. Ze gebruiken alleen maar papier dat op een ecologische geproduceerd is en op en duurzame wijze afgebroken kan worden. Het milieubewust werken is iets van de laatste tijd, en draagt veel bij aan je onderneming. Want ook een bewust bedrijf is een bedrijf dat floreert en de wereld een betere plek maakt.

De verstandige keuze
Jouw logo is een kracht die je kan gebruiken, niet alleen om je bedrijf verder te ontwikkelen maar ook om meer naamsbekendheid te krijgen. Een bedrukte tas is daarvoor een geweldig item. Ze kosten per tas nauwelijks dertig cent per stuk, dus het is niet eens een hele dure onderneming. Wacht dus niet langer om een leuke tas te laten drukken bij een van deze webshops.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑