Shops Schermafbeelding 2016-05-31 om 10.44.43

Published on juli 19th, 2016

0

Engel. Feestartikelen voor iedere gelegenheid

Een feest of partij – of het nu gaat om een kinderfeestje, een verjaardag, een huwelijk of een jubileum – begint met een mooie versiering. Wie ooit heeft staan stoeien met een goedkope slinger, weet hoe belangrijk het is om daar goede kwaliteit spullen voor te gebruiken. Engel. denkt op dat gebied graag met je mee. Met een zeer ruim assortiment feestproducten van hoge kwaliteit kun je hier vrijwel alles vinden dat je nodig hebt om een feest tot een succes te maken: van slingers tot rietjes, van muurdecoratie tot kraamcadeautjes. Wie een feestje te vieren heeft, moet dus bij Engel. zijn.

 

Engel: sympathiek en gepassioneerd

Engel. is een echte familieaangelegenheid. Twaalf jaar geleden werd met een naaimachine de eerste slinger gemaakt, die het startsein vormde voor de oprichting van het bedrijf. De slinger wordt nog steeds gebruikt, maar het assortiment van Engel. is inmiddels uitgegroeid tot grote proporties. Met veel mooie producten, die gemaakt worden in Nederland maar uit het buitenland gehaald worden, verzorgt Engel. de benodigdheden voor ieder feestje. Daarbij wordt veel aandacht besteedt aan duurzaamheid: het is namelijk wel zo fijn als je slingers of decoraties langer meegaan dan één keer. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Engel. hoog in het vaandel: zo houden we alles gezellig met zijn allen.

 

Do it yourself met Engel.

Natuurlijk vind je veel kant-en-klare slingers en decoraties bij Engel, die klaar zijn voor het gebruik. Maar de filosofie van het bedrijf stelt dat een goed feest pas echt persoonlijk wordt als je uitgedaagd wordt om je eigen input te geven. Dat probeert Engel. mogelijk te maken met allerlei producten waar je zelf creatief mee aan de slag kunt. Met DIY textielsets, papierproducten, bijzondere woordslingers en nog veel meer andere producten zet Engel. je aan het denken. Door met hulp van Engel. aan het knutselen te slaan, wordt het feestje dat je geeft pas echt helemaal van jou zelf. Dankzij de goede kwaliteit producten gaan ook deze DIY-artikelen vaak lang mee, en kun je er veel plezier aan beleven. Je kunt deze producten kopen in veel Nederlandse winkels, maar ook op internet kun je natuurlijk terecht voor alle artikelen.

 

Combineer decoraties

Bij Engel. vind je alles dat je nodig hebt om een goed feest te geven. Dat doe je natuurlijk niet met één slinger of een eenzame decoratie, maar met een combinatie van artikelen die op elkaar afgestemd is. Engel. helpt je graag om de juiste producten uit te zoeken waarmee je er iedere keer een knallend en geslaagd feest van maakt. Denk bijvoorbeeld aan woordslingers, die je kunt combineren met wandletters of vrolijke papieren bloemen. Neem eens een kijkje op de uitgebreide en heldere website, en laat je inspireren. Door ideeën op te doen en te formuleren, en de geschikte spullen te kopen die daar bij passen, kun je helemaal op jouw eigen manier vormgeven aan het feest dat je wil beleven. Engel. levert altijd alle producten zeer snel, en met veel aandacht voor kwaliteit. Met een persoonlijke aanpak zorgt Engel. ervoor dat het feestje meteen kan beginnen.

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑