Shops Schermafbeelding 2016-05-30 om 10.25.58

Published on mei 30th, 2016

0

Je eigen sauna: een heerlijk idee

De sauna begint steeds populairder te worden in Nederland. Mensen vinden het lekker om even helemaal bij te komen in een goede sauna en zich daarna eventueel onder te dompelen in een flink koud bad. Sportscholen bieden ook vaak een sauna aan om hun leden toch dat extra kalmerende effect te geven na het sporten. Ook worden particuliere sauna’s meer gebruikelijk in Nederland. Veel mensen hebben er zelf geen. Vaak denken ze dat het te duur is om een eigen sauna te bouwen. Wie zegt dat? Het is goed mogelijk. Vanaf een paar duizend euro kun je je eigen sauna hebben.


Breed assortiment

Bouwjeeigensauna.com kan je hiermee helpen. Ze hebben namelijk een breed assortiment van sauna’s, zodat jij op je wenken bediend kan worden. Weet je al precies wat voor sauna je wil, of wil je hierover toch nog geadviseerd worden? Met een simpel belletje helpt een vriendelijke medewerker je mee. Als je alleen al naar de site kijkt, kan je zien hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn. Wil je liever een buitensauna, of eentje die toch binnen staat? Wil je eerder een infraroodsauna in plaats van een hete-lucht-sauna? Het is allemaal mogelijk met het grote assortiment van bouwjeeigensauna.com.

Een stoere vent
Ben je echt een stoere vent? Dan kan je alle onderdelen bij bouwjeeigensauna.com bestellen en zelf hard aan de slag gaan. Binnen een week zijn alle onderdelen al binnen, dus dan kan je al beginnen met je eigen sauna in elkaar te zetten. Genoeg mogelijkheden om je handen flink uit de mouwen te steken. Bouwjeeigensauna.nl kan alle onderdelen leveren die je daarvoor nodig hebt. Wat dacht je van een brander, bijvoorbeeld, of de ventilatie schachten die je nodig hebt om de lucht te zuiveren? Voor een betaalbare prijs kan je dat allemaal bestellen.

Meer dan driehonderd modellen
Of kies je toch eerder voor een kant-en-klare-sauna? Ja, dat kan ook. Je kan die ook bestellen via de webshop, want er is in ieder geval meer dan genoeg keuze. Ze hebben meer dan driehonderd modellen voor je klaar staan waar je uit kan kiezen, van allerlei verschillende prijsklasse. Het kost natuurlijk een hoop tijd en moeite om je eigen sauna te bouwen, dus het is gemakkelijk om een sauna te vinden die echt bij je past. Wil je liever een beetje een meer klassieke look? Kies dan vooral voor de eikenhouten sauna’s. Ook moderne varianten zijn op de site te vinden.

Alle vragen die je hebt

Voor alle vragen die je misschien hebt, daarvoor kan je ze even bellen op de klantenservice. De hele werkdag zijn ze te bereiken en ze helpen je maar al te graag mee met alle vragen die je hebt. Ze hebben daarnaast ook verschillende deskundigen in dienst die je ook tips kunnen geven voor het bouwen je eigen sauna. En dadelijk kan je dan ook genieten van je eigen sauna, in je badkamer misschien of eerder buiten in de tuin. Jouw eigen paradijs, waar je even heerlijk tot rust kan komen en alle stress en moeilijkheden uit kan zweten. Zie je jezelf al zitten?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑