Shops Schermafbeelding 2016-03-21 om 10.04.24

Published on maart 21st, 2016

0

Je kapotte iPhone 5 laten repareren

Een smartphone reparatie kan een goede optie zijn als je nog niet toe bent aan een nieuwe telefoon. Er staat van alles op je oude telefoon: foto’s, muziek, apps, oude gesprekken. Je bent gehecht geraakt aan deze telefoon en het is begrijpelijk dat je geen zin hebt om over te stappen. Naast de heisa van het overzetten van alle bestanden, muziek, nummers en dergelijke, kost het je ook nog eens een hoop extra geld. Vandaar het repareren van je gsm misschien wel aantrekkelijker is dan je denkt. De tientallen euro’s die je kwijt bent voor je telefoonreparatie zijn een peulenschil in vergelijking met de honderden euro’s die je weg moet leggen voor een nieuwe mobiele telefoon. Waarschijnlijk ben je nu al deels overtuigd van het nu om je oude smartphone te laten maken. Mijn advies is om je gsm te laten maken bij een bedrijf dat bekend staat als een expert. Een reparateur die al jaren tevreden klanten heeft en je telefoon goed maakt, met originele onderdelen. Zorg daarom dat je voor je iPhone 5 reparatie kiest voor echte professional: smartphonerepairs. Zij kunnen een snelle reparatie aanbieden, met originele onderdelen, tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Wij maken alles van Apple weer als nieuw

Het werkt heel simpel. Je hebt een Apple product dat niet meer werkt. Het product moet gemaakt worden, zodat je het weer kan gebruiken. Maar je hebt geen idee wat er nou precies gemaakt moet worden. Jouw smartphone moet dus onderzocht worden. Bij Smartphone Repairs is dit gratis als u ervoor kiest om de reparaties door ons uit te laten voeren. Als uw scherm bijvoorbeeld kapot is geraakt omdat je hem hebt laten vallen, dan kunt u uw glas eenvoudig laten vervangen door ons. Soms heb je minder geluk en is zowel het glas als het touch scherm kapot. Dit is geen probleem, aangezien het LCD scherm van jouw iPhone ook professioneel vervangen kan worden. Je ziet ook vaak dat iPhones niet meer goed opladen. Waarschijnlijk komt dit doordat het docking station niet meer goed werkt. Of misschien is je batterij al nog een paar uur volledig leeg, zonder dat je je telefoon hebt aangeraakt. Dit zijn vervelende dingen die gemakkelijk verholpen kunnen worden.

 

Ook minder bekende reparaties

Om het scherm van je iPhone zit een behuizing. Ook deze kan door een klein ongeluk kapot gaan. Speakers van jouw iPhone 5 kunnen op een gegeven moment ook gaan storen. Het is dan wel fijn als je weet dat dit probleem op een goede manier verholpen kan worden, zodat je hier in de toekomst geen last meer van hebt. Stel dat je een bijzonder moment vast wilt leggen op de foto, maar je camera is stuk. Dit vergeef je jezelf nooit meer. Een reparatie is zo gebeurd, waardoor je niet het risico loopt dat je belangrijke momenten niet kunt fotograferen. Gemiste oproepen omdat je last hebt van een kapotte trilfunctie? Ook dit kan eenvoudig en deskundig gerepareerd worden door Smartphonerepairs. Kijk op de website en maak een afspraak om jouw iPhone 5, iPhone 6 of welk ander Apple product dan ook gerepareerd wilt hebben.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑