Shops schermafbeelding-2016-10-12-om-11-54-05

Published on oktober 12th, 2016

0

Mooie trouwkaarten voor bijzondere huwelijken

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Daar hoort natuurlijk een prachtige trouwkaart bij. Met een trouwkaart laat je zien waar jullie als bruidspaar voor staan en wie weet laat je er de kleuren wel mee zien die terug te zien zijn in allerlei elementen op de grote dag. Een trouwkaart is een heel belangrijk item! Je gasten zetten deze thuis neer, tot het moment daar is en vaak worden trouwkaarten een lange tijd of wel voor altijd bewaard. Dan wil je wel iets bijzonders om aan je gasten te versturen.

Tegenwoordig is alles mogelijk op het gebied van trouwkaarten. Of je nu een klassieke, romantische, stoere of moderne smaak hebt of een mix van dit alles – je zult zeker slagen voor een bijzondere trouwkaart. Maar er is immens veel keuze, dus je doet er goed aan om te bedenken wat je mooi vindt. Ga je voor een klassieke witte kaart met niet al teveel poespas, of liever voor een strakke kaart met een moderne look? Of vind je een kaart met een foto van jullie zelf erop leuker? En ga je voor een enkele kaart of liever een dubbel exemplaar? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Je moet alleen even nadenken over wat het best bij jullie en jullie feestdag past en dan komt het helemaal goed.

Welke soort uitnodiging je ook kiest, de details bepaal je helemaal zelf en zo krijg je altijd een unieke trouwkaart, die jou en je gasten toe laat leven naar de belangrijkste dag uit jullie leven. Het is het visitiekaartje voor jullie bruiloft! Wat je zoal zelf kunt kiezen? Van alles – de papiersoort, het lettertype van de tekst die op de kaart komt, het formaat van de kaart, de kleurstellingen. Probeer wat dingen uit en laat je verrassen – vaak is het mogelijk om proefkaarten aan te vragen dus dan kan je met eigen ogen zien of iets daadwerkelijk zo mooi is als je dacht. Ga dus snel aan de slag met het realiseren van de voor jou perfecte trouwkaart, zodat je straks een unieke kaart voor je hebt liggen waar je voor de rest van je leven warme herinneringen aan koestert.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑