Shops Schermafbeelding 2016-03-21 om 09.45.59

Published on juli 25th, 2016

0

Heb jij je Samsung Galaxy kapot? Of je iPhone, HTC, Nokia, Huawei, Sony, LG of Blackberry?

Of ieder ander merk mobiele telefoon? Dan is dat heel erg vervelend. Want je mobiele telefoon wil en kan je gewoon niet lang missen. Je bent niet langer bereikbaar of je kunt niet meer bij je gegevens en bent dan ook echt onthand.

Vaak kunnen gelukkig de meeste problemen weer snel worden opgelost en kun je weer gebruik maken van je mobiele telefoon. Of het nu gaat om een gebroken scherm, vochtschade of andere veel voorkomende defecten. Je kunt voor elk probleem contact opnemen met een erkende reparateur en zij maken jouw telefoon weer helemaal in orde. Natuurlijk kun je ook voor andere vragen bij de reparateur terecht.

 

Nep onderdelen

Er zijn helaas veel bedrijven die nep onderdelen gebruiken voor de reparaties. Daarvan is de kwaliteit een stuk minder dan als bij de originele. Het is dus belangrijk om goed na te vragen of de reparateur originele onderdelen gebruikt. Bij de nep onderdelen gaat de kwaliteit van je telefoon vaak snel achteruit en dan kom je voor grotere kosten te staan. En dat is niet wat je wil. Natuurlijk zijn de beste onderdelen en de originele onderdelen een stuk duurder dan de nep producten. Maar je kunt beter gaan voor kwaliteit. Er zijn veel bedrijven die daar onzorgvuldig mee omgaan en de schade die dan aan je toestel ontstaat ontdek je dan vaak pas later. Ook geven zij vaak geen garantie of als er iets is, dan geven zij niet thuis. Een goede reparateur wordt jaarlijks door een onafhankelijk keurbedrijf gecontroleerd en geeft een goede service.

 

Reparatie ter plekke

In de meeste gevallen wordt je telefoon ter plekke gerepareerd en kun je binnen korte tijd weer naar buiten lopen met een goed functionerende telefoon. Alleen in het geval van waterschade heeft de reparatie wat meer tijd nodig omdat er goed onderzocht moet worden welke onderdelen er schade hebben opgelopen. Met de huidige elektronica ontstaat er bij waterschade oxydatie en dat kan op veel onderdelen nadelige gevolgen hebben. En dit is vaak pas zichtbaar als het toestel goed is opgedroogd en ook heel uitgebreid is bekeken en getest. Daarna kan de reparatie pas gaan plaatsvinden.

 

Uiteraard kun je ook je toestel opsturen, dan ontvang je binnen korte tijd een prijs opgave voor de reparatie. Ga je met deze prijs akkoord, dan wordt je toestel gerepareerd en netjes terug gestuurd. Voor het terug sturen ontvang je een track en trace code, zodat je het toestel kunt volgen in het terugstuur proces. Je toestel is dus van het begin tot het einde in goede handen.

 

Je toestel is altijd te repareren

Dus als je toestel kapot is, gooi het dan niet weg want dat is zonde. Vaak kan het eenvoudig, voordelig en snel weer worden gerepareerd. Ongeacht het merk, het type of de leeftijd. Een vakkundige reparateur kan elk probleem aan. Zij beschikken over een uitgebreide ervaring in het reparatie vak en zorgen ervoor dat uw mobiele telefoon weer als nieuw is. Daarbij is het milieuvriendelijk en duurzaam om uw apparaat weer een nieuw leven te gunnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑