Shops Schermafbeelding 2016-03-21 om 09.45.59

Published on september 18th, 2016

0

Samsung telefoon reparaties

Samsung telefoons zijn kwalitatief zeer goede telefoons. Ze staan er om bekend en zijn daarom ook erg populair onder de Smartphone gebruikers. Helaas kan het zijn dat er toch iets defect gaat, door eigen toedoen of gewoon omdat telefoons tegenwoordig heel veel kunnen en er dus ook veel elektronica is dat kan falen. Je zal dan naar een reparatie service moeten gaan. Gelukkig zijn telefoons ook zo ontwikkeld dat onderdelen in de meeste gevallen makkelijk te repareren en te vervangen zijn.

 

Schermproblemen

Zoals bij de meeste Smartphones zijn ook Samsung schermen erg gevoelig en breekbaar. Je hebt te maken met ver ontwikkelde touchscreen technologie en glas wat natuurlijk sowieso breekbaar is. Zo kan het zijn dat je scherm slecht of niet meer reageert. Of je hebt je telefoon laten vallen of je bent er op gaan zitten omdat hij achterin je zak zat. Ook kunnen schermen slecht tegen druk en als de telefoon buigt om de één of andere reden kan het scherm barsten. Vrijwel alle reparatie zaken hebben Samsung schermen op voorraad en kunnen deze snel vervangen.

 

De camera’s

De camera’s voor en achter worden erg veel gebruikt. Denk aan alle foto’s en video’s die je maakt, selfies of van dagelijkse bezigheden. Je kan met communicatie apps je tante in Amerika je nieuwe jas laten zien en op sociale media worden van allerlei foto’s geplaatst met dingen die je op dat moment aan het doen bent of ziet. Video gesprekken maken ook gebruik van de camera voorop. De selfiecamera is lastiger te vervangen omdat hij achter de glasplaat zit, maar bij Samsung zitten ze geen van allen onder het daadwerkelijke scherm. De camera achterop vervangen is goedkoper want die is makkelijker te bereiken.

 

De accu

Vooral Samsung S6 telefoons hebben problemen met de batterij. Na een tijdje je telefoon gebruikt te hebben kunnen ze snel leeg gaan. De accu in de S6 heeft namelijk niet een hele grote capaciteit. Maar veel telefoons krijgen hier last van hoe langer je hem gebruikt. Een vervanging kan het probleem makkelijk uit de weg helpen. Heb je het Marshmallow besturingssysteem op je telefoon dan kan je gebruik maken van Doze om de instellingen van je toestel energiebesparender te maken.

 

De telefoon is nat geworden

Waterschade is funest bij veel smartphones. Nu spelen sommige producenten daar op in en hebben ze waterdichte toestellen op de markt gebracht. Het grotendeel van de Smartphones kan er echter echt niet tegen als ze in aanraking komen met water en vaak levert dit ernstige schade op. Als dit voor jou het geval is, zet dan de telefoon niet aan, maar breng hem naar een reparatie zaak waar ze hem professioneel kunnen reinigen. Als het veilig is om hem weer aan te zetten kunnen ze dan de schade beoordelen.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑