Shops Schermafbeelding 2016-04-22 om 14.08.00

Published on april 22nd, 2016

0

Zadelhoezen kopen via het internet

Hoe vaak is het je wel niet overkomen? Je bent net aan het werk geweest, of je komt net terug van een belangrijke afspraak en je moest op een haastige manier je fiets wegzetten, recht tussen een paar fietsen in. Terwijl de afspraak bezig was heeft het hard geregend en wanneer je naar je fiets toe loopt, zie je dat het hele ding helemaal nat is. Het hele zadel zit vol met water en alleen al het idee om er op te gaan zitten vervult je met afschuw. Dus je probeert het er maar een beetje vanaf te vegen, maar het water gaat er niet van af. Dus je besluit er toch maar op te zitten – want je hebt zo weer een nieuwe afspraak. Ah, verschrikkelijk: daar heb je weer die natte billen.

Meer dan genoeg opties
Gelukkig zijn er voor dat soort gevallen nu meer dan genoeg opties te vinden op het internet. Zoals BikeCap bijvoorbeeld, een website die gespecialiseerd is in het verkopen van zadelhoezen. Op die manier hoef je je nooit meer zorgen te maken over een natte kont, want deze hoezen zijn zo gemaakt dat er helemaal geen water doorgelaten wordt. Wanneer het heeft geregend kan je ze gewoon van het zadel aftrekken, waardoor je toch kan genieten van een droog zitzadel. Daarnaast hebben websites zoals BikeCap ook allerlei leuke varianten op de traditionele zadelhoes: je kan kiezen voor een leuk printje of ontwerp. Het zijn allemaal printjes met een behoorlijke knipoog, zodat jij de mogelijkheid krijgt om op een leuk zadel te gaan zitten.

Andere leuke producten
Daarnaast bieden ze bij BikeCap ook nog veel andere leuke producten. Wat dacht je van fijne handwarmers? Of een leuke bak voor op je fiets? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is alleen jammer dat ze geen regenpakken verkopen, dus voor dat soort dingen ben je nog echt aangewezen op winkels als de Lidl en de Action.

 

Zadelhoes

Maar goed, als je een leuke zadelhoes wilt kopen kun je bij BikeCap in ieder geval goed terecht. De hoezen kosten meestal ook maar een tientje, dus je kunt makkelijk een paar leuke uitkiezen, zodat je goed de winter in kan gaan. Bij elk nieuw seizoen worden ook weer nieuwe producten gelanceerd, wat jou de mogelijkheid geeft om jouw fiets helemaal te personaliseren.

Het weer
Jammer genoeg kunnen we niks aan het weer veranderen, maar als je zo’n zadelhoes koopt kan je toch met wat meer plezier op de fiets gaan zitten. Het fietsen zelf is misschien nog verschrikkelijk (mede mogelijk gemaakt door het Nederlandse weer), maar aan het zadel zal het in ieder geval niet liggen. Dus waar wacht je nog op? Het is bovendien een leuk cadeautje voor een van je vriendinnen. Iedereen heeft een fiets, dus iedereen kan een zadelhoes gebruiken. Koop dus eens een leuke zadelhoes voor iemand. Je zal hem of haar er zeker een plezier mee doen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑