software 53434-7949644

Published on juni 29th, 2018

0

Maak kennis met de meest compatibele en geavanceerde CAD/BIM viewer

Binnen de bouw worden nog diverse bestandsformaten gebruikt. Omdat elk bedrijf en iedere professional zijn eigen voorkeuren en specialismen heeft, ontkom je er daardoor vaak niet aan om met meerdere bestandsformaten te werken. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen en is bovendien vaak lastig: niet al het werk kan in één programma worden bekeken. Zo wordt dikwijls een losse Autocad viewer, DWG-viewer of Revit viewer gebruikt. Dit is inefficiënt en onhandig. Je bent genoodzaakt om meerdere programma’s naast elkaar te gebruiken en de formaten zijn onderling niet of slecht uitwisselbaar. Dikwijls ben je genoodzaakt om een specifiek programma te downloaden of aan te schaffen dat je slechts sporadisch gebruikt voor een enkel bestandstype. Maak daarom kennis met de uiterst compatibele en geavanceerde DDS-CAD Viewer. Deze BIM-viewer biedt alle mogelijkheden die je als BIM-professional nodig hebt, maakt al je overige viewers overbodig en is nog gratis ook.

Bijzonder uitgebreide mogelijkheden

Deze krachtige Viewer biedt alle essentiële mogelijkheden voor het openen en analyseren van IFC-bestanden. Van 3D-navigatie tot validatie en alles er tussenin is mogelijk. Een beknopt overzicht van de functionaliteiten die de DDS-CAD Viewer biedt:

  • Ondersteuning voor de meest gebruikte en vele minder gangbare bestandsformaten
  • Analyseren, converteren en bewerken van o.a. IFC, DWG, gbXML en 3ds
  • Geïntegreerde BCF-ondersteuning met geavanceerde multidisciplinaire clashdetectie
  • Grote compatibiliteit: alle gangbare bestandsformaten importeren en converteren
  • Visualisatiefilters waarmee modelinformatie kan worden geanalyseerd

Intuïtief te gebruiken, overzichtelijke interface

Al deze uitgebreide mogelijkheden worden middels een intuïtief te gebruiken menu- en navigatiestructuur gepresenteerd in een overzichtelijke interface. Technische mogelijkheden worden gecombineerd met maximaal gebruiksgemak. Ook de clashdetectie en visualisatiefilters zijn helder vormgegeven en sluiten aan bij de krachtige mogelijkheden van de software. Dankzij BCF-ondersteuning kan er door meerdere personen gewerkt worden in de IFC-bestanden en simulaties.

DDS-CAD viewer maakt andere viewers overbodig

Losse viewers als een Autocad viewer, DWG viewer of Revit viewer zijn overbodig dankzij de DDS-CAD viewer. Het programma is gratis te gebruiken en kan hieronder worden gedownload middels het invullen van een formulier. Het kost dus niets en zorgt ervoor dat je tijd bespaart en efficiënter werkt. Nooit meer switchen tussen programma’s, nooit meer moeilijk doen met importeren, converteren en exporteren en je nooit meer afvragen of een bestandstype wel correct geopend kan worden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑